HAMAR: Blakseth Huse har skrevet under på en såkalt ett pluss ettårskontrakt med Dragons.

Det er Orskaug fornøyd med.
- Han er et godt bilde på ungdomslinja vår. Martin er i utvikling, har tatt nye utfordringer, og er et godt eksempel på at det nytter, sier Orskaug, og fortsetter:
- Han er en god allroundspiller, som er til å stole på defensivt, og han har spilt mye i undertall. For videre utvikling skal Martin jobbe med å bidra enda mer offensivt. Det handler om avslutninger og scoringer. Han har ferdighetene.
Martin er klar for å ta nye steg, og er takknemlig for den tilliten han fikk forrige sesong.
- Du vokser med ansvar, og det er viktig å føle at folk har trua på deg. Da er det mye artigere, sier Martin Blakseth Huse, som er ferdig med videregående skole om noen få uker.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.