HAMAR: Daglig leder i Dragons, Carl Oscar Bøe Andersen, er veldig godt fornøyd med å ha Cosgrove på plass.
- Imponerte
- Han var her på prøvespill, og utmerket seg med en gang. Det var tydelig at han var ute etter å vise seg fram, og måten han kommuniserte med de andre spillerne på, var imponerende. Cosgrove er en teknisk back, med bra spilleforståelse. Han er også en god tilrettelegger og er god i power play, sier Coba, og fortsetter:
- Klar forsterkning
- Han er disiplinert, som mange kanadiske spillere er. Jeg tror han kan tilføre mye, både i overtallsspillet og i spill fem mot fem. Han er en klar forsterkning, uten at jeg vil satte han opp mot de andre Dragons-backene, sier Bøe Andersen.
Fra Chilliwack
Cosgrove er en forholdsvis liten back med sine 1,78 og 86 kilo. Han er fra Chilliwack i Canada, og spilte for Chilliwack Chiefs en sesong. Så spilte han fire sesonger for Northern Michigan University. Etter det ble det Gwinnet Gladiators og Missouri Mavericks i Central Hockey League.
Spilt på Abbot-nivå
Det er samme nivået som brødrene Chris og Cameron Abbot spilte på, før de kom til Frisk Asker. Brødrene Abbot spiller nå for Luleå i den svenske eliteserien.
Blake Cosgrove spilte 23 kamper for Frisk Asker forrige sesong. Han ble stående med tre mål og ni målgivende pasninger. Han satt utvist i 40 minutter.
Trener-dialoger
Carl Oscar Bøe Andersen har travle dager for tida. Han jakter blant annet på en ny hovedtrener.
- Jeg er i samtaler med to kandidater, sier Coba, som ikke vil røpe flere detaljer.
Back og løper
Han jobber også med en back til, i tillegg til en løper. Backen Coba jobber med, kan være Andreas Øksnes, som også har spilt for Frisk Asker. Han er ferdig på NTG nå, og er fra Hamar.
Han har spilt to sesonger i Frisk, og har fått mye tillit under Sune Bergman og Michael Smithurst.
Når det gjelder dagens spillere er det klart at backene Teddy Midttun og Mattias Livf gir seg. Lars Løkken Østli forsvinner sannsynligvis til Lulelå. Trolig mangler det bare detaljer før han skriver under kontrakten med den svenske elitserieklubben.
Sagt opp kontraktene
Mats Larsen Mostue og Joakim Jensen hadde såkalte pluss-kontrakter. Begge har sagt opp kontraktene sine, uten at det må ligge noe mer dramatikk i det. Dette er spillere som Carl Oscar Bøe Andersen skal i samtaler med i forhold til neste sesong.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.