- Vi har fortsatt et håp om at vi skal klare å få inn 2,5 millioner kroner på redningsaksjonen, men tida begynner å bli knapp, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen som selv stipulerte målet før auksjonen kom i gang for en måned siden.
Storhamar har Svein Skarpmo ute i markedet for å jage sponsormidler. Han har fått ja av mange, men ikke så mange underskrifter ennå, derfor er ikke dette tatt inn i summen over innsamlete midler.

- Vi vet ikke hva som er reelt av det Skarpmo har tatt inn før han har fått underskrifter fra dem han har besøkt, men det vil vise seg i tiden framover nå. Vi baserer oss kun på bekreftede, innkomne midler, sier Kristiansen.

Kristiansen har også fått signaler fra enkeltpersoner og bedrifter han har vært i kontakt med, som har sagt seg villig til å bidra. Mye av det har gitt lite konkret så langt.

Venter på etternølere

- Det er veldig mange som har sagt at de skal bidra med større eller mindre summer og jeg håper at disse kommer på banen i tida fram til 31.12, Det begynner å brenne et blått lys med hensyn til de 2,5 millionene vi håpet å få inn. Men det er ennå ikke for sent. Det er mulig å reagere i romjula også.
Storhamar Dragons har også satt i gang en medlemsverveaksjon. Til nå har klubben tegnet om lag 250 nye medlemmer til en pris av 300 kroner pr. stk. Også dette kommer utenpå summen på 1,7 millioner kroner som er samlet inn til nå.
- Her er målet å nå 1.000 medlemmer. hver krone av det medlemskapet koster, går rett i klubbkassa. I så fall vil medlemsvervingen innbringe 300.000 kroner i tillegg til de 1,7 millionene. Også her begynner det å haste. Det burde ikke være noen umulighet for en klubb som Dragons å få 1.000 medlemmer.

skjerpet overvåkning

Storhamar skal i møte med Norges Ishockeyforbund (NIHF) 23. januar, for å diskutere klubbens videre skjebne. Rapporteringen per 31.12. er grunnlaget for møtet. Derfor er det av stor betydning at Storhamar Dragons får inn så mye penger som mulig før da. Storhamar vil ventelig få lisens under skjerpet overvåking resten av sesongen, men om klubben vil bli ilagt straffepoeng og eventuelt hvor mange, vil trolig bli klart i oppfølgingsfasen av dette møtet.
- Vi kommer til å stå på for fullt også utover nyåret og fram til den 15. januar, da alle rapporter til og med 31.12. skal leveres inn. Det vi får etter nyttår, vil bidra til å bedre prognosene våre for våren, og jo bedre prognoser vi kan vise, jo sterkere stiller vi i møte med NIHF, sier Kristiansen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.