HAMAR: Bjerke har hatt tittelen sports- og informasjonskonsulent, men det har ikke vært dekkende for den jobben han har gjort. Han har også drevet med web og video.

Blant mye, mye annet.

Tilbake til Forsvaret
Bjerke går tilbake til jobben i Forsvaret, som han har hatt permisjon fra.

- Dette er todelt. Jeg har hatt permisjon i nesten to år, og måtte ta en avgjørelse før årsskiftet. Klubbens totale situasjon er også inne i bildet her. Det går på usikkerhet rundt drift blant annet. For meg er dette drømmejobben, sjøl om jeg også trives veldig bra i Forsvaret. Uansett var det med tungt hjerte jeg sa opp. Jeg blir preget av det som skjer, og når folk utenfor systemet ikke har tillit til det vi driver med, blir det tunge stunder.

- Vil bli savnet
Daglig leder i Storhamar Dragons, Eskil Ervik, kommenterer Bjerkes oppsigelse slik:

- Micky er en kjemperessurs, som vil bli savnet. Han har bidratt for oss 24 timer i døgnet, og det blir en stor utfordring å fylle rommet etter ham, sier Ervik, og fortsetter:
- Vi får se an hvordan vi gjør det framover. Det blir ikke en erstatning i den formen som er i dag. Vi skal se på hva vi får til med de folkene vi har nå.

Svendby inn
En brikke i dette spillet er Odd Christian Svendby, som går inn i halv stilling på økonomi fra 15. januar. Svendby har blant annet jobbet i Gjøvik Hockey. Han er også engasjert i Elite Hockey AS.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.