ZÜRICH: Etter å ha lest om sjansen som glapp for Ruben Smith (bildet)i HA tirsdag, tok en mann ved navn Thomas Lindström kontakt med HA-sporten.

Han ville vite hva Smiths agent heter, og kunne fortelle at han hjelper svenske Björklöven på spillermarkedet.
Dermed er klubben som holder til i Allsvenskan (nivå to) den tredje svenske klubben (en på nivå to og en fra eliteserien) som melder sin interesse for Storhamar-målvakten. Klubben fra Umeå står i øyeblikket uten målvakter.
Det ser imidlertid ut til at Ruben Smith blir værende på tribunen mot Danmark.
- Andrè Lysenstøen tok sjansen, og jeg tror han får tillit mot Danmark, sier Smith.
- Det står nok mellom de to andre. Ruben har prestert, men ikke overbevist nok til å vise oss at han bør stå. Men det er små marginer, sier Roy Johansen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.