- Jeg har full forståelse for at det skal satses ungt, men hvis Aleksander Smirnov mener jeg ikke er god nok, kan han heller si det rett til meg. Det hadde vært mye bedre. Jeg har jo spilt her i en del sesonger, og de fleste vet hva jeg står for. Jeg sier ikke at jeg er fantastisk god, men jeg fortjener i hvert fall ærlighet for innsatsen jeg har lagt ned. Det er litt bittert, sier Ørjan Mikkelsen, som i fjor frivillig sa fra seg hockeylønnen sin hos dragene de tre siste månedene av sesongen.

Skal jobbe mer

I stedet for å prøve og overbevise den nye Storhamar-treneren, har 27-åringen bestemt seg for å legge hockeyskøytene på hylla.

- Jeg er så glad i Hamar-området og miljøet rundt her at det ikke frister å flytte for å finne en ny klubb. Dessuten er det jo Storhamar som er laget mitt, sier han.

Furnesingen jobber i Asko i Brumunddal og har bedt om å få jobbe enda mer nå som det ikke blir mer hockey framover.

Også har han funnet fram fotballskoene og skal spille på Ringsaker/Nes i fjerdedivisjon for å slå i hjel tid ...

Garderobesavn

Gjennom sine seks sesonger med A-dragene har han spilt 213 kamper. Minnene er mange.

- Jeg har aldri vært med på å ta NM-gull, men fjorårssesongen henger høyt. Å snu 0-3 til 3-3 i semifinalene mot Vålerenga var rått selv om vi røk til slutt. For noen sesonger tilbake bar jeg også gullhjelmen en stund i sluttspillet etter noen spinnville kamper.

Nå venter en helt ny hverdag.

- Det blir nok tøft og spesielt uten hockeyen som jeg har blitt både vant med og glad i. Mye tomrom, og jeg må kanskje prøve å holde meg litt unna hallen med det første. Garderobepraten kommer jeg til å savne veldig, men har jeg tid til overs en dag kan det hende jeg stikker nedom, tar en kaffe og prater skit med gutta. Vi er jo en vennegjeng, sier han.

Samme med Hillestad

Trygve Hillestad (28) er også ferdig som ishockeyspiller etter at han fikk den samme beskjeden som Mikkelsen. Hillestad fikk åtte sesonger i gult og blått.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.