HAMAR: Etter at Patricks svenske lagkamerat Andreas Johansson avsluttet kontraktsforholdet med klubben på grunn av skade, blir det ikke mange dype samtaler for Hamar-gutten i hverdagen i russiske Salavat Yulaev.

- Noen ganger føler man seg litt ensom. Derfor har jeg ringt rundt til kompiser og hørt om noen kan bo hos meg og holde meg litt med selskap, sier 25-åringen til NRK.
Opprinnelig skulle han bo sammen med Johansson, men nå har han altså bodd alene en måned.
Nå har han altså funnet løsningen. Kameraten Kim Frydenberg flys inn til Ufa. Den tidligere Vålerenga-spilleren skal bo hos Patrick en stund.
- Han skal bo her er et par uker og se hvordan det fungerer. Han legger jo livet sitt hjemme i Norge på hvil, så jeg må kompensere for det som går tapt for ham hjemme i Norge, sier Patrick til NRK.
- Det er jo normalt at historier og alt går på russisk. Man er ikke med i snakket så lenge man ikke forstår det som blir sagt, sier Thoresen, som også har problemer med å forstå trener Bykov og taktikken.
Det er heller ikke hver kamp Patrick vet hvem laget hans møter.
- Det er ingen drømmesituasjon. Foran de fleste kampene har jeg ikke peiling på hvem vi skal møte, og jeg kan jo ikke gå bort til treneren og spørre hva han sier hver gang. Da blir han sikkert dritt lei, røper eneste norske hockeyproff i Russlands KHL-liga til VG.
Laget ligger på tredjeplass. Patrick er sjuende beste poengplukker i klubben, med to mål og tre målgivende pasninger.
- Jeg er litt frustrert fordi det ikke har løsnet helt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.