HAMAR: Kanadieren med fransk aksent liker ikke å skryte av seg selv. Så langt står han med ti mål og 21 målgivende pasninger.

Offensiv rekke

- Jeg var ikke klar over at det var så mange kamper på rad med målpoeng, men det er jo moro. Det skyldes først og fremst at rekka vår fungerer bra, André (Bjørge Paulsen) er en god avslutter og passer bra sammen med Pål (Johnsen) og meg. Vi er en offensiv rekke, og da blir det naturlig også noen poeng, sier Larrivée og fortsetter:
- Jeg følger ikke så veldig godt med på statistikk. Jeg er her for å produsere, og det er moro når ting sitter for meg, men uansett er laget det viktigste. Hvis laget vinner, spiller det ingen rolle for meg hvem som scorer.
Han har lagt merke til at noen spillere er veldig opptatt av egne målpoeng.
- Noen spillere prater på seg målpoeng i etterkant, men det har jeg aldri gjort, sjøl om noen har ment at jeg burde det. Jeg blir ikke noen bedre hockeyspiller av å få noen målpoeng til, sier kanadieren, som hadde målpoeng i 11 kamper på rad på slutten av forrige sesong.

- Ingen typisk importspiller

Dragons-trener Michael Smithurst er mer enn godt fornøyd med Larrivée.
- Han er ingen typisk importspiller. Jeg vil kalle ham en Storhamar-gutt. Larrivée valgte å prioritere hele sommertreninga foran denne sesongen, og han er utrolig profesjonell. For meg virker det som han er oppriktig glad i byen og klubben, sier Smithurst, og fortsetter:
- Larrivée er en typisk tovegsspiller, som jobber knallhardt over hele banen. Han er en poengjeger, samtidig som han er god i egen sone. Christian Larrivée gir alltid 100 prosent. At han ikke er så opptatt av egne målpoeng overrasker meg ikke, sier Michael Smithurst.

M/S neste

Over til Larrivée, som er bra fornøyd med de to siste Dragons-kampene.
- Vi burde slått Lillehammer i de to første kampene denne sesongene. Nå lyktes vi endelig. Mot Stjernen jobbet alle hardt, og det var en viktig seier. Stjernen er et vanskelig lag å møte på bortebane. Vi har noen spillere ute med skader, som er en utfordring, men ungguttene har klart seg bra, sier Larrivée, som sier dette om kveldens kamp mot Manglerud/Star:
- Det er et vanskelig lag å spille mot, og vi har slitt en del mot dem borte, men hjemme skal vi ta dem. Uansett handler det om å være klare, og ikke undervurdere dem. Dette kan være en fin oppkjøring til kampen mot Vålerenga, sier Christian Larrivée.
Lars Løkken Østli fikk en vridning i ankelen mot Lillehammer, og sto over mot Stjernen. Han rekker heller ikke M/S-kampen. Han håper å være klar til landslagsturneringen i Ljubljana fra 13. til 18 desember. Han er eneste Storhamar-spiller i den troppen.
I tillegg sliter Eirik Salsten med sjukdom. Hvis han ikke blir klar kommer unggutten Ole Petter Øvergaard inn.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.