Jacob Berglund har passert to runder i jakten på årets mål i CHL. Nå konkurrerer han med Andrew Kozek om å ha scoret det flotteste målet.

Svenske Berglund satte inn en nydelig scoring da Storhamar røk ut mot TPS 10. november.

Han fikk pucken i midtsonen, fintet vekk en motspiller, kom inn i sonen, dro vekk to nye spillere, la pucken utenfor keeperes rekkevidde, dro seg unna en annen motspiller og trillet gummiskiva elegant i mål.

- Jeg så at backene deres åpnet seg litt, og så tenkte jeg bare å prøve. Det var litt heldig at jeg fikk den inn, sa Berglund til HATV etter praktscoringen.

Se scoringene her!

I morgen spilles CHL-finalen mellom Frölunda og Karpat Oulu i Finland. Norske Mats Rosseli Olsen kan bli tidenes første norske CHL-mester med den svenske storklubben.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.