• KLAR: Jacob Berglund.

– Jeg håper Berglund kan spille. Jeg er optimist, sier Aleksander Smirnov.

Jacob Berglund fikk seg en skikkelig trøkk i søndagens kamp. Det var Josh Soares som satte inn taklingen som gjorde svensken litt groggy.

Etter kampen sendte Storhamar inn en rapport på Stavangers Soares, men trakk den tilbake tidlig mandag.

– Jacob Berglund er en viktig spiller for oss, sier Storhamar-treneren, som må klare seg uten Mads Hansen, Martin Gran og Andreas Øksnes igjen i kveld.

Det var bra stemning i Storhamar-gjengen under og etter gårsdagens trening.

– Det står 2–2 i kamper. Nå er det best av tre kamper som gjelder. Det ligger NM-gull i potten, og nå må alle ta ut alt. Spiller vi opp mot vårt beste har vi alle muligheter til å ta dette, sier Lars Løkken Østli.

Storhamars lag:

Målvakt: Andrew Engelage (Daniel Jørgensen)

1. rekke: Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Linus Johansson, Jacob Berglund, Luke Moffatt.

3. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Jimmy Andersson - Vetle Lindstad, Pål Johnsen, Lars Erik Hesbråten.

4. rekke: Simen Sveen, Ole Petter Øvergaard, Jørgen Langdalen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.