HAMAR: Først scoret Remo Nicolaisen sitt første mål i Hamar OL-Amfi, noe feiringen også viste. Han hadde også en målgivende pasning, og ble for innsatsen premiert med mer spill av Peter Johansson. Så satt han utvist da Stjernen utlignet til 4-4 i overtall.
- Det føles surt at vi tapte. Vi hadde egentlig kontroll, og burde vært smartere og ikke blitt med på deres hawaii-hockey. Det kan hende det har noe med undervurdering å gjøre, tenningsnivået må i hvert fall være bedre. Vi burde ha lært, og nå lover jeg at vi er tente før Stavanger-kampen, sier Remo, som fikk sitt andre mål i Storhamar i går.
- Det første kom i hjembyen Trondheim. Det var ekstra deilig. Men det var veldig deilig å score her på hjemmebane også, sier den unge trønderen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.