Garderoben var stengt lenge etter tapet mot Sparta i går kveld. Det var dyster stemning og mye hoderisting.

– Vi har tapt fem kamper på rad, inkludert kampene i Champions Hockey League. Det bekymrer meg. I tillegg har vi tapt toppkamper mot Stavanger, Sparta, Lørenskog og Vålerenga. Det er ikke bra, sier Storhamar-treneren, og fortsetter:

– Alle må spille med hjerte. Det fikk vi til tirsdag mot TPS Turku. Det klarte vi ikke mot Sparta, dessverre. Tirsdag spilte vi som et lag, i kveld ble det mer en og en. Da blir det veldig vanskelig, sa Smirnov til HA-sporten i går kveld.

Grove personlige feil

Han måtte se to grove personlige feil som ga Sparta enkle mål. Først var det Andreas Øksnes som spilte pucken rett til Fredrik Lystad Jacobsen, som serverte Jeff Jubinville: 1–2.

Så var det Storhamar-keeper Oskar Östlund som misset. Pucken ble liggende midt foran mål, og Gaelan Patterson lot seg ikke be to ganger: 1–3.

– Det er ikke bra det som skjer i forkant av 2-4-målet til Fredrik Lystad Jacobsen heller. Han kom en mot tre, men vi klarte ikke å vinne de viktige duellene. Det er veldig vanskelig å vinne en hockeykamp med slike personlige feil. Sparta var ikke kjempegode, det var vi som var for dårlige, sier Aleksander Smirnov.

Russeren var opptatt av å snu trenden i går. Nå venter bortekamp mot Kongsvinger lørdag.

– Nå må vi spille aggressivt foran begge målene, og vinne. Det handler om å få inn sjøltillit i seriekampene. Gutta må stå fram, og vise guts. Vi må bare jobbe videre, men alle må gå i seg sjøl, og så skal vi framstå som et lag, et kollektiv, sier Storhamar-treneren.

To skudd i stanga

Storhamar skapte mer enn nok sjanser til å vinne denne kampen. Først traff Alexander Reichenberg stanga i førsteperioden. I midtperioden kom den gufne lyden fra metallet igjen da Mikael Zettergren prøvde seg på straffeslag.

– Det var bra med sjanser i kampen, men vi sliter med å omsette de i scoringer. Det er marginalt, og det er frustrerende for spillerne, sier Smirnov.

Storhamar kom seg opp på 2-3, men så kom 2-4-målet til Lystad Jacobsen. Eirik Skadsdammen styrte inn 3-4, men da var det kun sju sekunder igjen.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.