HAMAR: I kveld blir Erik Kristiansen etter alle solemerker å dømme valgt som ny styreleder i Storhamar Dragons AS. I så fall er han den som må gå i spissen for en operasjon som skal finne løsningen på de store økonomiske problemene som legger mørke skyer over hockeyaktiviteten på Hamar vest.
- Slik jeg kjenner Erik Kristiansen, er han dyktig og ryddig. Jeg har full tillit til at Storhamar får på plass de rette folkene til å finne gode løsninger for klubben, sier Aps påtroppende ordfører Morten Aspeli til HA-sporten.
Han frykter foreløpig ikke at han som ordfører vil bli bedt om hjelp for å løse pengeproblemene.
- Jeg vet for lite om saken foreløpig til å si noe om hva som vil skje, men jeg er spent på situasjonen. Jeg håper virkelig at det kommer noen positive signaler. Vi ønsker jo at hockeyen skal klare seg, sier Aspeli.
Rent juridisk er seniorhockeyen og hockeyen i yngres nå helt atskilt, men Aspeli frykter likevel at en mulig konkurs vil ramme alle de unge også.
- Slik jeg ser det har yngres og senior et avhengighetsforhold til hverandre. De deler jo på utgiftene til halleien. Et frafall for seniorhockeyen vil helt klart gå ut over yngres også. Dessuten ønsker vi jo at A-laget skal kunne skape glede med sine prestasjoner, sier Morten Aspeli.
Erik Kristiansen ønsket i går ikke å si noe mer om den økonomiske situasjonen i Storhamar Dragons før han blir offisielt valgt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.