De opplevde å bli betraktet som en del av bortelagets supportergjeng, da de gjestet Hamar OL-Amfi for å se favorittlaget Lillehammer mot Storhamar torsdag.

- Direkte utrivelige

Pappa Svein Slåen i Brøttum-familien forteller til avisa GD:

- Vi var fire voksne og sju barn, som hadde kjøpt billetter på A-tribunen. Til vår store forskrekkelse fikk vi ikke lov til å sitte på kjøpte plasser, da tre av barna hadde på seg LIK-draktene sine. Vi ble henvist til «betongen» av noen direkte utrivelige vakter. Resultatet ble at vi måtte ta av barna draktene og vrenge dem, slik at vi kunne sitte slik «vanlige» familiesupportere gjør. Barna fikk ikke ha på seg de vrengte draktene heller, men måtte bruke dem som sitteputer.

Barna reagerte

De tre hockeyinteresserte barna reagerte sterkt. Sverre (5), Eirik (9) og Håkon (11) forsto lite av draktnekten på sittetribunen. De ville jo bare se hockey og støtte laget sitt.

Storhamar vedgår glipp

Storhamar innrømmer overfor samme kilde at det hele var en glipp. Klubben beklager.

- Jeg hadde gitt vaktene beskjed om at familie med barn skulle få sine plasser, uansett om ungene hadde drakt eller ikke. Det er klubbens supportere vi vil ha på «betongen». Jeg skal forfølge dette og håper at de som følte ubehag torsdag kveld, blir tatt bedre imot ved neste besøk. Slikt skal bare ikke skje. Dere skal vite at vi tar dette på alvor, og vi jobber med å bli bedre hver eneste dag, sier administrasjons- og arrangementssekretær Maren Lerfald-Hagen Stensby til GD.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.