Med sesongens to første oppgjør i bakhodet, er det lite som tilsier at Lillehammer skal få med seg noe fra Hamar. Tre poeng på ni bortekamper, er heller ikke mye å skryte av. 

- Forrige kampen (Storhamar vant 5-1) hang vi veldig bra med synes jeg. Resultatet ble styggere enn nødvendig. Disse kampene lever sitt eget liv, og jeg tror det blir en veldig jevn kamp. Vi må passe på at vi ikke gir bort noe gratis som vi har hatt en tendens til å gjøre. Unngår vi de feilene, så er det absolutt muligheter, sier kaptein og derby-veteran, Stein Tore Bakken. 

REISER UTEN FRYKT

Han får støtte av treneren sin. Mikael Kvarnström har hatt en utfordrende uke hvor han har sett laget sitt kaste bort to seire borte mot Sparta (5-7) og Manglerud Star (3-4 ES). 

- Vi er klare for å levere et skikkelig derby ikveld, med alt det innebærer. Vi reiser uten frykt til Hamar. Storhamar var ett av lagene alle snakket om før sesongen sammen med Stavanger. De er nok ikke på det de nivået de ønsker å være, sier Kvarnström. 

Skuffelsen etter tapet mot Manglerud Star har lagt seg i Lillehammerlaget. De har brukt mye tid på å gå igjennom den kampen på video. 

- Spesielt førsteperioden var vi fryktelig dårlige, og den har vi snakket mye om. Men nå har vi lagt det bak oss. Vi har hatt noen veldig gode treninger i etterkant og spillerne har skjønt at den innsatsen de viste der, det får aldri skje igjen, sier Kvarnström. 

Ny spiller på vei

Samtidig som Lillehammer reiser til Hamar for å ta skalpen til Storhamar, jobbes det med å forsterke laget. I hele høst har det pågått en innsamlingsaksjon for å fylle opp den siste plassen på utlendingskvoten. Skadene til Aleksander Nygaard Rindal og Robin Soudsky, har ført til at klubben nå har intensivert jakten på en back. 

På klubbens medlemsmøte i går, kunne leder i sportsutvalget Atle Svendsrud, fortelle at de har kommet langt i prosessen, og at en ny spiller kan være på vei inn dørene i Kristins Hall om kort tid. 

- Vi diskuterte dette tidlig i høst, hva vil vi ha inn. Vi bestemte oss da for å avvente og se hvordan laget så ut når vi nærmet oss jul. Markedet er med  også med på å avgjøre hva vi henter inn, for det er kun en sjanse vi har. Da gjelder det at det er rett spiller, men for meg er det viktigst at det er rett person, sier Kvarnström. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.