Bacher pådro seg en skulderskade i den siste treningskampen mot Vålerenga. Siden har den tidligere Frisk-spilleren kun sittet på tribunen.
- Han mangler kamptrening, men det er mulig han seriedebuterer mot Tønsberg. Jeg håper vi kan bruke alle spillerne, sier Michael Smithurst.
Storhamar møter som nevnt Tønsberg hjemme i kveld. Søndag er det bortekamp mot Rosenborg. Den kampen runder av den første «serierunden». Da har Storhamar møtt alle lagene en gang.
- Et naturlig mål er å unngå tap ved full tid i første «serierunde». Vi kan fullføre en veldig bra runde, sier Smithurst, som kan fortelle at det var full trøkk igjen på treninga mandag, etter at Dragons mistet en 4-1-ledelse i Lørenskog Ishall lørdag. Lørenskog vant til slutt i sudden death
- Vi har bra sjøltillit, og humøret var bra mandag. Gutta hadde et møte, og det er positivt. Mads Hansen er veldig viktig i slike sammehenger. Han har en naturlig autoritet, sier Michael Smithurst.
Eirik Børresen, som fikk en smell mot Lørenskog, og Fredrik Lystad Jacobsen er ikke med i kveld. Lystad Jacobsen trener på is, men det er litt for tidlig for kamp. Ørjan Mikkelsen går inn i rekka med Skadsdammen og Hesbråten.
 

Følg kampen direkte her!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00