Det var et svært tamt Storhamar-lag som gjestet Sparta Amfi torsdag kveld. Med 0-4 i sekken fem minutter ut i tredje periode så det bekmørkt ut for gjestene fra Hamar.

Nok en gang sørget en solid sluttspurt for stor spenning i avslutningsminuttene, men reduseringene fra Simen Løvhaug Hansen og Erik de la Rose var ikke nok til å sikre seg plass i finalen i sluttspillet.

Fortjent tap

- Vi taper fortjent, vi kommer på hæla ganske tidlig og står helt stille. Sparta får en ganske enkel seier, de er desperate og vil vinne mer enn oss, sier Patrik Bäärnhielm i videointervjuet over.

Nok en gang kom Storhamar under, men klarte ikke snu kampen for fjerde gang på rad.

- Vi kan ikke gi dem forsprang hver kamp. Det blir kamp mot slutten i dag, selv om vi ligger under 4-0, med det er unødvendig å ligge under hver kamp. Lørdag håper vi på å ta ledelsen og kjøre på fra start, sier Storhamars svenske back.

Sikker på avansement

Storhamar har fortsatt tre matchballer i kampen om finaleplass, og Bäärnhielm er sikker på at de gule og blå avgjør hjemme i Hamar OL-Amfi lørdag.

- Vi ville absolutt avgjøre i dag, det var det eneste som fantes i hodene våre. Nå er det bare en kamp som gjelder,  det er den på lørdag. Vi skal vinne den kampen, sier en bestemt Patrik Bäärnhielm.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.