• GODE: Erik de la Rose og Patrik Bäärnhielm har levert en god sesong for Storhamar.
    FOTO: Arve Hovelstuen Blystad.

Patrik Bäärnhielm har spilt fem sesonger for Lillehammer. Nå vil han slå ut gamle lagkamerater i kvartfinalen.

Svenske Patrik Bäärnhielm har vært en kjempesuksess i den gule og blå drakta siden han kom inn portene på Hamar vest. I par med Erik de la Rose gjorde de to forsvarsspillerne sterke 73 målpoeng i løpet av seriespillet.

H-A.NO i kveld: HA følger vorspielet til Storhamar-Lillehammer, og kampen direkte fra kl.19. Chat med vår reporter før, under og etter kampen.
Se Rinkside etter kampen!

Bäärnhielm forteller at han gleder seg til å møte gamleklubben til en tøff best av sju-serie.

- Det kommer til å bli spesielt, men også veldig gøy å møte Lillehammer til en så viktig kvartfinaleserie. Jeg er sikker på at det kommer til å bli knalltøffe matcher helt inn.

- Vi har tapt tre ganger mot Lillehammer i seriespillet, men det er noe helt annet å spille sluttspill. Jeg mener at vi har et bedre lag enn dem, sier Bäärnhielm, som også vil skryte litt av trener Aleksander Smirnov:

- Sasja er veldig flink til å legge opp treninger inn mot viktige kampperioder, men også knallhard når det er landslagspause og mindre matcher. Sasja er hard, taktisk og veldig dyktig, sier Bäärnhielm om den russiske verdensmesteren.

- Er Smirnov en bedre trener enn Tor Nilsen?

- Sasja er en veldig, veldig god trener, sier Bäärnhielm, som fortsatt bor på Lillehammer.

Backpartner Erik de la Rose har en kort fortid som Lillehammer-spiller.

- Det kommer til å bli tøft, men jeg mener at vi er et bedre lag over sju kamper, sier backen som produserte vanvittige 46 poeng på 45 kamper. 

De la Rose har fortsatt en del venner på Lillehammer, og han forteller at han frykter noen meldinger dersom Storhamar skulle ryke ut.

- Jeg har noen kompiser som garantert kommer til å melde litt på meg dersom vi skulle ryke ut. Men hvis vi vinner, så skal jeg selvfølgelig tekste litt oppover selv, gliser de la Rose.

Første kamp spilles i Hamar OL-Amfi i morgen (fredag 6. mars) kl. 19.00. Vi oppdaterer som alltid live her på h-a.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.