- Det er et rutinemessig møte som vi alltid har etter at oppgjøret per 31. 12 foreligger, sa generalsekretær Jon Haukeland.
- Alle klubbene blir kalt inn til samtaler på denne tida av året, men dessverre er noen klubber i en litt vanskeligere økonomisk situasjon enn andre ved årsoppgjøret. Fra disse klubbene ønsker vi gjerne noen supplerende opplysninger, sa Haukeland.
Leder av klubblisensnemnda, Tom Kristiansen, var heller ikke av det snakkesalige slaget:

- Jeg sier som Jon Haukeland. Vi er midt inne i en prosess og før den prosessen er ferdig har jeg ingen kommentar til annet enn det har vært et møte her. Vi har heller ingen utøvende makt i forbundet. Vi innstiller bare overfor forbundsstyret.

Storhamar Dragons daglige leder, Erik Kristiansen, var også for en gangs skyld i det lite snakkesalige hjørnet:

- Vi har levert inn årsrapporten og redegjort for den. Nå avventer vi hva som skjer på forbundsstyremøtet mandag, sa han.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.