Dermed blir stort sett hele døgnet fylt med hockey for Storhamar-backen.

Avtroppende daglig leder, Njål Berge, er helt sikker på at Bäärnhielm vil kombinere de to rollene på en bra måte.

Får markedsansvar

– Patrik får et tydelig ansvar for marked. Her får vi inn en veldig bra mann, som allerede har gode relasjoner med sponsorene. Jeg skal være mentor for Patrik så lenge det trengs, sier Berge.

Patrik Bäärnhielm kom til Storhamar litt ut i sesongen. Da kom han fra Ringerike. Tidligere har han spilt for Lillehammer I.K., Sparta og Stavanger.

Han gleder seg til den nye hverdagen.

– Det blir veldig spennende. Jeg takket ja med en gang da jeg fikk tilbudet. Jeg er veldig takknemlig for å få denne muligheten, sier Storhamar-backen, og fortsetter:

– Jeg skal fortsette å jobbe med marked, som jeg har gjort en stund. Jeg trives med det. I tillegg blir det en del daglige gjøremål. Kombinasjonen med det å være spiller skal gå bra, sier svensken med norsk pass.

Njål Berge skal fortsette i en annen rolle i klubben. Nå skal han lede kontrollutvalget. Med seg der får han Pål-Jan Stokke og Truls Røise.

Storhamar gjeldfrie

På gårsdagens årsmøte presenterte Njål Berge et årsresultat på pluss 314.285 kroner.

Høsten 2014 hadde Storhamar seks millioner kroner i gjeld. Investorgruppen Fattige fettere gikk inn med tre millioner kroner.

I går kveld fikk medlemmene beskjed om at det kun gjenstår en langsiktig post på 200.000 kroner til hovedlaget.

– Vi er i realiteten gjeldfrie, og det er utrolig moro. Vi har en nedbetalingsplan som vi håndterer greit på den siste posten. Vi har ryddet opp helt fram til 1. mai, og det har vært veldig mye jobb, sier Berge.

Takker publikum

Tidligere var målet å bli gjeldfrie i løpet av sommeren.

– Hovedgrunnen til at dette gikk fortere er det utrolige publikumsoppmøtet denne sesongen.

Det er budsjettert med en omsetning på 11 millioner kroner neste sesong. Det er en million mer enn forrige sesong. Posten for lønn sport (inkludert alle) er på 7,5 millioner kroner. Det er 14 prosent mer enn nå.

– Lønnstaket skal fortsatt være på 250.000 kroner for de avtalene dette regimet står bak, sier Berge.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.