OSLO: Anette Bøe kan bli valgt inn i styret til Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF) neste uke. Bøe er en av tre kvinnelige kandidater til to ledige plasser i styret. Deres hovedoppgave blir å jobbe for kvinnehockey internasjonalt.

- Forespørselen kom fra Finland, og jeg synes det var en ære å bli spurt, sier Bøe til Aftenposten.
Den tidligere langrennsløperen har også erfaring fra ishockey. Hun er blitt norgesmester to ganger og vært manager for kvinnelandslaget.
Bøe er gift med ishockeypresident Ole-Jacob Libæk.
- Vi har nok vært med i mange komiteer tidligere, men aldri før er en person fra Norge blitt valgt inn i styret i IIHF, sier Libæk.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.