Andrew Engelage hadde høyest redningsprosent i både serie- og sluttspill sist sesong. Fansen elsket ham, Aleksander Smirnov forgudet ham, og motstanderne ble plaget av ham. Så bestemte Storhamar seg for å satse på Robert Hestmann. Engelage fikk ikke tilbud om videre spill i Storhamar.

Nå herjer den lange kanadieren i Italia. Han står med elleville 96,4 i redningsprosent og 0.82 baklengsmål pr. kamp.

Trives i italia

Andrew Engelage forteller til HA-sporten at han trives i den italienske byen Ritten, som ligger i Syd-Tirol.

- Det er litt kranglete å komme seg opp og ned fra fjellet, men jeg har blitt vant til det. Nå trives jeg veldig godt her i Italia, sier Engelage, som har vært god i sin nye klubb.

- Jeg har spilt ganske bra så langt. Laget er veldig bra, og det har vært lett for meg å spille her i Italia, sier Engelage, som er glad for året han fikk i Storhamar.

- Jeg må takke Aleksander Smirnov og resten av Storhamar for at jeg fikk tid til å tilpasse meg den europeiske stilen. Storhamar vil alltid være en spesiell klubb for meg, og jeg er glad for at de gjør det så godt i CHL. Jeg håper de kan fortsette å sjokkere Europa, sier han.

Stavanger i DNB Arena

Lørdag møter Storhamar fjorårets finalemotstander Stavanger Oilers i oljebyen. Etter 9-1-tapet mot Stavanger i fjor høst, reiste både Engelage og Storhamar seg i bankhallen på vestlandet. Engelage stoppet 229 av 243 skudd der etter ydmykelsen.

- Det var herlig å spille borte mot Stavanger. Banen var liten, de var fysiske, og jeg følte det var som å spille hjemme i Canada. De passet meg godt, sier Engelage, som ikke utelukker å komme tilbake til Storhamar.

- Jeg trivdes godt da jeg spilte i Storhamar. Det er alltid en mulighet for at jeg kan komme tilbake, sier Andrew Engelage.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.