HAMAR: - Vi får se litt hvordan vi løser backsituasjonen etter de sist treningene, men vi kommer ikke til å begynne med sju backer. Jeg liker ikke å rullere med sju. Jimmy trenger vel litt kamptrening, og kanskje blir det slik at han starter som ekstra back mot Lørenskog, og kommer inn utover i kampen, sier trener Peter Johansson til HA-sporten.
Fire på åtte dager
Han kjørte spillerne hardt i landslagspausa forrige uke, men har tatt det litt roligere denne uka. Fra i dag blir det nemlig knalltøft.
- Det blir fire tøffe kamper på rad med Lørenskog, Stavanger, Sparte og Vålerenga. Bare Sparta-kampen er hjemme, sier Johansson, som også i første runde av serien syntes det var dumt å ha de fire toppkampene på ei uke, mens det ellers ofte er fri på tirsdager eller torsdager.
Johansson er litt usikker etter oppholdet, men håper laget kan holde oppe det spillet som ble vist i oktober, med åtte seirer, en overtidsseier og bare to tap på 11 kamper.
Kjenner litt
Lørenskog har fått ny målvakt i Jordan Parise siden forrige møte, en spiller som Storhamar-treneren faktisk kjenner litt.
- Han kom til Østerrike da jeg var trener der i fjor, og jeg fikk låne en god keeper fra den toppserieklubben han spilte for, så det var bra. Ellers kjenner jeg nok ikke så mange hemmeligheter at jeg kan gi noen detaljerte tips om hvordan vi skal score på ham, men alle keepere har svakheter. Det gjelder å finne dem.
Johansson hadde ingen spillere borte på A-landslaget forrige uke, mens Adrian Saxrud Danielsen og Eirik Børresen var med U20-laget.
- Litt positivt er det å ha nesten hele spillerstallen på trening, men jeg skulle heller gjerne hatt et par spillere på A-laget, som kan ta med seg positive inntrykk derfra med hjem igjen. Jeg håper vi kan få noen som er aktuelle framover.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.