HAMAR: Jimmy Andersson fikk kun med seg 12 minutter av oppgjøret mot Stjernen. Svensken ble taklet og fikk seg en skikkelig trøkk i det ene kneet.
Svensken måtte forlate OL-Amfien på krykker.
- Jeg har hatt litt kneproblemer tidligere, men det har vært det andre kneet, forteller Andersson.
- Det ble kne mot kne, sier svensken om situasjonen.
Han vil undersøket kneet før han vil si noe om når han er tilbake. Fra før har dragene Andreas Hjelm og Trygve Hillestad ute. Hjelm har trent to isøkter med laget, men var ikke klar til gårsdagens oppgjør.
- Vi må se an hvor alvorlig det er mandag, sier fysio Marius Engen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.