Her er pressemeldingen Storhamar sendte ut fredag ettermiddag:

" Storhamar vil presisere at det ikke er snakk om et kontraktsbrudd fra Jimmy Andersson. Storhamar kommer heller ikke til å bryte kontrakten med ham. Saken behandles som en disiplinærsak. Innspill fra Jimmy, de andre spillerne og sportslig ledelse vil være viktig for at vi lander dette på en god måte for både laget og Jimmy. Geir Byberg, styreleder."

Etter det HA-sporten erfarer har det vært kontakt mellom spillergruppen og Jimmy Andersson, men det er fortsatt uvisst hva som kom frem da de møtte hverandre. Storhamar håper å få løst saken onsdag, etter at laget er hjemme fra sin reise til Stavanger og Turku.

Eirik Skadsdammen sa dette om situasjonen under gårsdagens Rinkside-sending:

- Jimmy er en herlig kar, og han er en bra spiller. Vi må gi Jimmy og familien hans den roen de trenger for å løse denne saken, sa Skadsdammen om lagkameraten sin torsdag.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.