LILLEHAMMER: Han kom til Storhamars try out og leverte et så godt inntrykk at Storhamar ikke tvilte på at det var smart å tilby ukjente Jimmy Andersson kontrakt.
At Andersson dukket opp, kan de takke Hamar-gutten og Vålerenga-spilleren Steffen Thoresen for.
- Jeg spilte med ham og gikk på skole med ham i Karlstad. Vi var veldig gode kompiser, forteller Andersson.

Ukjent også for Johansson
Han var et ubeskrevet blad, også for Storhamars nye svenske trener, Peter Johansson.
- Ikke engang jeg som er svensk hadde hørt om ham før. Han har gjort et positivt inntrykk, og kommer nok til å bli bra. Han er stor og sterk, og regjerer i alt han gjør. Han er også god i skøytegåingen, sier Johansson.
Andersson forteller at han aldri hadde jobbet noe særlig med å skaffe seg en klubb på et høyere nivå enn Skåre.
- Jeg har ikke agent eller noe. Jeg har kommet meg hit på egen hånd, etter tips fra Steffen. Det skal bli gøy å møte ham. Han har sagt at han skal kjøre over meg, men vi får se.

- Dette vi drømte om
Styreleder Tore Tomter og styremedlem Micky Bjerke fulgte kampen i går, og lot seg imponere av den nye backen.
- Han kan fort vise seg å bli vår beste back. Det var jo dette vi drømte om da vi arrangerte try out, sier Tomter.
I går fikk Andersson det han kaller sin første ordentlige kjenning med nivået i Norge.
- Det var ganske interessant. Hvis tempoet er som det var i denne kampen hele sesongen, kan det bli slitsomt. Jeg får forsøke å overleve.
Storhamar var veldig effektive i går, og scoret seks vakre mål på bare 18 skudd.
- Jeg synes vi gjør mye bra offensivt, og jeg er fornøyd med arbeidsinnsatsen. Beina ser lette ut, og spesielt unggutta i fjerdefemmeren fortjener skryt, sier Johansson.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.