Mandag fikk leder i eliteutvalget i Storhamar Dragons, Sjur Rakstad-Larsen, beskjed av Braavold om at han var luta lei hockey. Like etter pakket unggutten sakene sine i Dragons-garderoben.

- Jeg er lei hockey og er ikke motivert til å fortsette, sier Braavold til HA-sporten.

- Dette kom som lyn fra klar himmel for oss, og vi beklager det veldig sterkt. Vi har gitt Anders beskjed om at han er velkommen tilbake om han ombestemmer seg, sier Rakstad-Larsen.

Den unge backen har spilt 60 kamper for A-laget, hvor han har gjort to mål og åtte assist.- Vi fikk beskjed fra Anders mandag om at han var lei av hockey og slet med motivasjonen og at han valgte å legge skøytene på hylla. Vi beklager avgjørelsen sterkt, og har allerede gitt AT beskjed om at døra står åpen hvis han ønsker å komme tilbake. sier leder i klubbens sportslige utvalg Sjur Rakstad-Larsen i en kommentar.- AT vil helt klart bli savnet i laget. Foruten å være en viktig spiller, var han også en humørspreder i garderoben. Vi håper han vil finne motivasjonen igjen og vil komme tilbake på et senere tidspunkt. Garderobedøra vil alltid stå åpen! forteller team- manager Mathias Saxrud.

LES: HA-leserne ønsker Anders lykke til

Hatt hvileår tidligere

Det er ikke første gangen 20-åringen går lei. Foran 2012/13-sesongen la han opp og var borte et år. Forrige sesong kom han imidlertid tilbake og leverte en veldig sterk sesong for Dragons.

Braavold selv tviler på om han kommer tilbake nok en gang.

- Det er lite som tyder på det. Å spille på U20 er ikke aktuelt for meg akkurat nå. Kanskje kommer jeg tilbake, men da tror jeg det blir som trener i Yngres, sier Anders Braavold.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00