Mandag fikk leder i eliteutvalget i Storhamar Dragons, Sjur Rakstad-Larsen, beskjed av Braavold om at han var luta lei hockey. Like etter pakket unggutten sakene sine i Dragons-garderoben.

- Jeg er lei hockey og er ikke motivert til å fortsette, sier Braavold til HA-sporten.

- Dette kom som lyn fra klar himmel for oss, og vi beklager det veldig sterkt. Vi har gitt Anders beskjed om at han er velkommen tilbake om han ombestemmer seg, sier Rakstad-Larsen.

Den unge backen har spilt 60 kamper for A-laget, hvor han har gjort to mål og åtte assist.- Vi fikk beskjed fra Anders mandag om at han var lei av hockey og slet med motivasjonen og at han valgte å legge skøytene på hylla. Vi beklager avgjørelsen sterkt, og har allerede gitt AT beskjed om at døra står åpen hvis han ønsker å komme tilbake. sier leder i klubbens sportslige utvalg Sjur Rakstad-Larsen i en kommentar.- AT vil helt klart bli savnet i laget. Foruten å være en viktig spiller, var han også en humørspreder i garderoben. Vi håper han vil finne motivasjonen igjen og vil komme tilbake på et senere tidspunkt. Garderobedøra vil alltid stå åpen! forteller team- manager Mathias Saxrud.

LES: HA-leserne ønsker Anders lykke til

Hatt hvileår tidligere

Det er ikke første gangen 20-åringen går lei. Foran 2012/13-sesongen la han opp og var borte et år. Forrige sesong kom han imidlertid tilbake og leverte en veldig sterk sesong for Dragons.

Braavold selv tviler på om han kommer tilbake nok en gang.

- Det er lite som tyder på det. Å spille på U20 er ikke aktuelt for meg akkurat nå. Kanskje kommer jeg tilbake, men da tror jeg det blir som trener i Yngres, sier Anders Braavold.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.