Den amerikanske løperen fikk ikke forlenget sin kontrakt med Frölunda HC, som ligger på andreplass i SHL.

22-åringen spilte totalt 10 kamper for Göteborg-klubben og tegnet seg for to målgivende pasninger i løpet av sitt seks uker lange engasjement i klubben.

Løperen var hentet til klubben etter at to offensive spillere ble satt ut av spill på grunn av skade. Nå er disse spillerne tilbake og da var det ikke lenger plass for Luke.

Storhamar Dragons fikk inn rundt 550.000 kroner til økt sportslig satsing under Folkespillerkampen mot Vålerenga forrige søndag. Å hente Moffatt og ha ham i Dragons ut sesongen, koster klubben snaut 200.000 kroner.

Les mer om Dragons' nysignering i papiravisen lørdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.