Nå har dragene vunnet tre kamper på rad og står med en målforskjell på 24-6. Med gårsdagens 10-3-seier over Manglerud-Star, er Dragons også det eneste eliteserielaget hittil, som har scoret tosifret i en og samme kamp. Ikke så rart at det var breie smil over alt i Storhamar-garderoben. Dette gir forhåpninger foran helgens kamp mot Vålerenga, selv om blant annet Bäärnhielm selv var veldig påpasselig med å understreke at søndagens kamp er en helt ny, - og annerledes kamp enn den mot Manglerud-Star.

Faktum er at etter svenskens inntreden i Storhamar, har pila pekt oppover. Han kan være grei å henge hatten på som en forklaring på hvorfor Storhamar har spilt seg ut av motgangen.

- Patrik et stort pluss

- Patriks inntreden i laget er selvsagt et stort pluss for oss, sier Aleksander Smirnov.

Han mener den rutinerte svensken har bidratt stort i de tre kampene han har spilt for Dragons til nå.

- Han er rutinert og tilfører oss stabilitet, er god både defensivt og offensivt og er dessuten en god veileder for våre yngre spillere, og dem har vi jo mange av. At han er en flott type både på og utenfor isen er også et stort pluss, sa Dragons-trener Aleksander Smirnov.

Bäärnhielm velger å bruke vi-formen når han skal beskrive kampen som han var godt fornøyd med:

- Vi spilte stabilt og godt til å begynne med, men det var vanskelig å holde fokus etter hvert som målene rant inn bak M/S sin keeper. Derfor ble avslutningen litt så som så, men vi kan skylde på at vi sparte litt krefter. Det er viktig det også. Med den skadelista Storhamar har for tida, blir det stor slitasje på enkeltspillere, forklarte mannen som har spilt som semiproff eller profesjonell i 13 år. Han var fem år i Lillehammer, med suksess. Ett år spilte han for Sparta. En grei sesong, sier han selv.

Katastrofe i Oilers

Han har også vært under Petter Thoresens vinger i Stavanger.

- Det var en ren katastrofe, sier mannen som er rehabilitert gjennom spill for Ringerike og som har slått til igjen fort fullt i Storhamar.

Hva som er årsaken til en så svingende karriere, kan han ikke forklare.

- Jeg vet ikke, men det kan ha noe med tryggheten å gjøre. Her har jeg kommet meget godt inn i gruppa og er blitt tatt godt imot av alle. Det gjør at en føler seg velkommen. Kanskje har det noe med saken å gjøre. Jeg vet ikke, sier Bäärnhielm og legger til: - Noe av poenget er selvsagt at en får spilletid. Det har jeg fått her, men det fikk jeg lite av i Stavanger. Thoresen foretrakk yngre spillere enn meg og det måtte jeg bare akseptere. I Storhamar får jeg mye spilletid og tillit. Det gjør kanskje verden litt annerledes, filosoferer han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.