PITTSBURGH: At Patrick Thoresen kom inn igjen på laget i den fjerde kampen mot Pittsburgh Penguins, fikk NHL.com til å lage en sak på 24-åringen fra Hamar.

Han er selvfølgelig den eneste norske hockeyspilleren i årets sluttspill, men amerikanerne har nok ikke noe forhold til hvor stort Norge er. Eller hvor lite.
Eller hvor mye nordmenn beveger seg på fritida i forhold til amerikanere?
Nå er nemlig Patrick også en av Norges få tennisspillere, og nevnes i samme sving som Christian Ruud, nummer 39 i verden, etter følgende sitat:
- Jeg liker å gå på tennisbanen og ha noen å slå noen baller med. Det er noe jeg liker.
HA-sporten sto ved siden av under intervjuet, og Patrick forsøkte å forklare at det bare var for moro skyld.
- Det var faren min som tok meg og broren min med, og det er bare for moro skyld.
- Men det er vel ingen kjente spillere fra Norge i tennis heller, du kunne vel ha stilt opp i NM?
- He-he, nei, nei. Ingen av oss er spesielt gode. Det er bare for moro skyld, forsøkte Patrick å forklare.
Han ble likevel en av Norges få tennisspillere, noe tennisforbundet kanskje ikke er helt enig i...
Det er forresten som det spørsmålet alle også stiller HA-sporten når vi sier at vi kommer fra Norge og Hamar: «Hvor langt er det fra Stockholm?»
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.