Storhamar Dragons var hardt utsatt for skader forrige sesong.
Og oppkjøringen til denne sesongen har startet i den samme skadegata.
- Jeg håper vi kan bli ferdige med det nå. Det var ikke noe moro forrige sesong, og utfordringen ble å fokusere på andre ting. Skader får store konsekvenser, sier Dragons-treneren.
Her er oversikten over de spillerne som har og har hatt trøbbel i det siste.
Backen Jimmy Andersson har et trøblete kne. Problemene kommer og går. Han måtte gi seg undervegs i kampen mot Lillehammer søndag.
Han trente i går, og trener i dag.
- Han spiller mot Mora fredag kveld, sier Smithurst.

Østli var uheldig

Lars Løkken Østli spilte ikke mot Lillehammer. Han var uheldig på trening i gamlehallen da kølla satte seg fast i en sprekk i vantet. Dermed fikk backen en vridning i skulderen.
- Han er tvilsom til fredagens kamp, men det er ikke noe alvorlig.
Adrian Saxrud Danielsen er enda en back med skade. Han fikk seg en smell i kneet i kampen mot Lillehammer søndag.
- Han skal til flere undersøkelser, og jeg håper han rekker seriestarten, sier Dragons-treneren.
Eirik Dagfinrud fikk seg en smell i den første treningskampen mot Vålerenga, og måtte gi seg. Her er det også et kne som lager trøbbel. Sist han hadde denne type skade var unggutten tilbake etter fire dager. Det blir litt lenger pause nå.
- Han prøvde seg på sykkel tirsdag, men det var for tidlig. Jeg er ganske sikker på at han rekker seriestart.

Tilbake etter operasjon

Andreas Øksnes og Fredrik Lystad Jacobsen slet med lysken forrige sesong, og begge er blitt operert. De trente for fullt tirsdag og Smithurst håper de kan spille neste tirsdag. Martin Blakseth Huse har en kranglete rygg, og er aktuell for morgendagens kamp.
Det ser ut til at Smithurst stiller med disse backene mot Mora i morgen kveld: Jens Ulrik Bacher, Trygve Hillestad, Jimmy Andersson, Anders Braavold (tatt opp fra U20), Stein André Hagen og prøvespiller Glenn Stian Eliesen.
Kampen mot Mora er starten på en turnering på Lillehammer.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.