Fredag ble det klart at Luke Moffatt reiser til Australia for å spille hockey for Newcastle North Stars når sesongen i Norge er over. Mange undret seg over klubbvalget til spilleren, som så sent som i høst uttalte at han hadde spill i NHL som målsetting.

– Jeg skal bare dra dit på en slags sommerferie. Det blir som om jeg hadde dratt hjem til USA, sier Moffatt, som ikke utelukker å komme tilbake til Storhamar til høsten:

– Vi har ikke snakket sammen om videre spill, men jeg utelukker ikke å fortsette i Storhamar dersom muligheten skulle by seg, sier Storhamars nummer sju.

Leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er klar for å ta en samtalte med Moffatt når sesongen er over.

– Vi trodde han skulle bli der utover høsten, men når det er snakk om en så kort kontrakt, så må vi sette oss ned med Luke og diskutere neste sesong.

Moffatt sier at han gleder seg til å kjempe om NM-gull før han reiser.

– Jeg tror vi har en veldig god mulighet til å nå langt. Vi har et godt lag som skal jobbe for å få gullhjelmer på hodet, gliser amerikaneren

Moffatt har sammen med svenskene Jacob Berglund og Linus Johansson dannet en giftig andrerekke under Aleksander Smirnovs ledelse, og suksessrekka noterte seg for hele 138 målpoeng i løpet av grunnsesongen.

Les også
SPORT Kommentar av Rune Steen Hansen
Les også
SPORT HATV: Se hva som skjedde på barnerommet da Larrivèe kom på besøk.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.