Amerikaneren har glidd fint inn i Storhamar-miljøet.

- Jeg trives veldig bra i klubben og i byen. Jeg har allerede fått mange gode opplevelser. Målet mitt er å utvikle meg videre som hockeyspiller, og spille et par år til i Europa. Det er fullt mulig at jeg gjør det i Storhamar, sier Luke Moffatt, som storkoser seg i rekke med Linus Johansson og Jacob Berglund.

Mot Lørenskog sto rekka bak tre av fire mål i Lørenskog Ishall. Moffatt scoret to, mens Berglund vispet inn en scoring.

Linus Johansson og Jacob Berglund er også høyaktuelle til å fortsette i Dragons. Etter hva vi erfarer vil de signere nye avtaler i løpet av kort tid.

Erik de La Rose har på sin side allerede skrevet ny treårs-avtale med Storhamar.

- Fungerer veldig bra

- Det fungerer veldig bra i rekka vår. I de tre siste kampene har mye fungert. Nå blir det viktig å utvikle spillet ytterligere, og ta med seg den gode følelsen inn i sluttspillet etter hvert.

Moffatt scoret 1-0-målet med et rapt skudd i 1. periode. Pasningen fra Linus Johansson kom gjennom målgården til Lørenskog.

På den andre scoringen rakk amerikaneren akkurat å sette pucken i mål før sluttsignalet gikk for 2. periode.

- Jeg måtte score på den første. Det var jo helt åpent mål. På den andre slo jeg signalet så vidt, og det var moro at den ble godkjent, sier Luke Moffatt.

Nullen for første gang

Trener Aleksander Smirnov var godt fornøyd med Luke Moffatt.

Og resten av den rekka.

- Det var to gode avslutninger fra Luke, og scoringer gir alltid sjøltillit for spillere. Hele den rekka produserte bra, sier Smirnov, som også var veldig godt fornøyd med at keeper Andrew Engelage fikk holde nullen for første gang denne sesongen.

- Vi har vært nære nullen flere ganger denne sesongen. Endelig klarte vi det, og det er alltid moro, sier russeren.

Engelage koste seg etter kampen.- Det er alltid litt spesielt å holde nullen, men jeg har ikke tenkt så mye på det tidligere. I dag spilte vi en stabil kamp defensivt, og da er det lettere for meg aller bakerst også.Storhamar scoret tre mål i midtperioden, og da var det meste gjort.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.