OSLO: Mats Zuccarello Aasen gjorde tre nye målpoeng for Modo lørdag og topper poenglista i svensk eliteserie ishockey.

Den tidligere Frisk-spilleren gjør stor suksess i sin nye klubb. Lørdag senket han Djurgården da hjemmelaget vant 6-3. Han scoret ett mål og hadde målgivende pasning på to andre.
Per-Åge Skrøder satte inn det fjerde og avgjørende målet på pasning fra Aasen. De to nordmennene utgjør sammen med Niklas Sundström en av seriens aller beste rekker.
Aasen har vært involvert i ni av Modos 15 mål så langt, men klubben er bare på sjetteplass. På tabelltopp troner Brynäs etter at Mads Hansen var høyst delaktig i en imponerende vending lørdag.
Rögle ledet 3-0 etter to perioder, men Hansen la opp til gjestenes første mål og scoret selv de andre da Brynäs spurtet til 4-3-seier.
Anders Bastiansen markerte seg også i lørdagens serierunde. Han scoret det første målet da Färjestad slo Frölunda 2-1 og inntok tredjeplassen. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.