• LYTTER TIL GRUNNFJELLET: Daglig leder Njål Berge.

Det er klart etter at grovtellingen er gjort i avstemmingen om medlemmene ønsker å profilere dragen eller den gamle klubblogoen med domkirkeruinene som illustrasjon.

- Et klart flertall av klubbens medlemmer (83% før endelig fintelling) har stemt for ruinene, sier daglig leder Njål Berge til Hamar Arbeiderblad.

Lytter til grunn fjellet

Han mener det sier mye om hvilken retning klubbens medlemmer vil at Storhamar skal ta.

- Vi tolker dette som et signal at grunnfjellet i klubben – og de som eier klubben – ønsker at klubbens hovedsymbol skal komme enda mer frem i lyset. Vi er i imidlertid veldig lydhøre for det viktigste argumentet mot – at barna elsker Dragen og vi i dugnadsgruppen ønsker ikke å være de som tar fra barn gleder, sier Berge.

Dragen vil imidlertid ikke bli helt borte nå.

- Gutta skal spille i retrodrakter i sluttspillet. Der synes vi ikke dragen hører hjemme, men Dragen blir på hjelmen og dragen blir med videre i kampintroen. Så får eventuelt årsmøte til sommeren ta den endelige avgjørelsen om dragens framtid, sier Njål Berge.

Vil ikke skape splid

I pressemeldingen som han la ut på klubbens nettside nå, skriver han videre:

"Vi har kun hatt et mål med jobben vår – og det er å gjenreise klubben fra den økonomiske ruinen som den befant seg i for 8 måneder siden, for deretter å gi klubben tilbake til medlemmene slik at de kan bestemme fremtiden. Vi er svært godt i gang med den jobben og har ikke noe som helst ønske at drage-kampen skal skape splid eller flytte fokus bort fra det som er viktig – sportslig suksess.

Det skal etter sesongen velges et helt nytt elitestyre som skal legge strategien for klubben fremover. Vi opplever at det beste for Storhamar Ishockey er at dette styret i samråd med klubbens medlemmer får bestemme dragens endelige skjebne."
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.