Storhamar-lege My Lystad forteller at Martin Rønnild har fått behandlinger hver eneste dag.

– Han var mye bedre i dag, og skal etter planen trene vanlig på morgentreninga torsdag, så får vi se, sier My Lystad til HA-sporten.

Hun fortsetter:

– Men ting må fungere, og det er det vi må få svar på, sier Storhamar-legen.

Martin Rønnild fikk smellen inn mot vantet i den fjerde semifinalen hjemme i CC Amfi søndag  kveld. Trøkken rammet hode og nakke.

Joakim Jensen spiller helt sikkert ikke kveldens kamp.

– Han er på is i rolige former, men det fungerer ikke helt ennå, sier Storhamar-lege My Lystad.

Stavanger vant tirsdagens kamp i oljebyen med 3-0, og leder 3-2 i kamper. Det betyr at Storhamar må vinne torsdagens kamp for å holde liv i finaledrømmen. Med tap er sesongen over for de gule og blå.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.