Tirsdag sendte Norges ishockeyforbund ut en pressemelding hvor det fremgår at de gjør en regelendring, og at spillerne nå ikke lenger trenger å takke for kampen i sluttspill.

--

De siste dagene har det vært en massiv diskusjon i norsk hockey, om man burde fjerne denne skikken, etter flere hendelser etter semifinalekampene mellom Lørenskog og Vålerenga.

Etter disse oppgjørene har det ved flere anledninger forekommet slåsskamper da spillerne har takket for kampen.

– Etter innspill/ønske fra både Dommerutvalget og klubber, samt etter enighet med Norsk Topphockey, har NIHF i dag besluttet at det ikke skal være krav til å takke etter enkeltkamp i resterende sluttspill. Det vil si at det kun er etter avgjørende semi- og finalelagene skal takke hverandre for kampen, skriver forbundet i pressemeldingen.

Regelendringen trer i kraft med umiddelbar virkning, og dermed kommer ikke spillerne til å takke for kampen etter kveldens semifinalekamp i DNB Arena. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.