Planen er å starte mandagens kamp mot Kongsvinger med disse rekkekombinasjonene:

Joakim Jensen, Christian Larrivée, Alexander Reichenberg (1. rekke), Martin Gran, Jacob Berglund, Mikael Zettergren (2. rekke), Martin Rønnild, Lars Erik Hesbråten, Eirik Skadsdammen (3. rekke), Hampus Gustafsson, Martin Blakseth Huse, Magnus Lindahl (4. rekke). Anders Gulliksen er ekstra løper. 

Backpar: Lars Løkken Østli/Magnus Eikrem Haugen, Erik de la Rose/Patrik Bäärnhielm, Scott Hotham/Christian Bull. Simen Løvhaug Hansen er ekstra back.

– Det er bra konkurranse om plassene nå. Det blir spennende å se Martin Gran sammen med Jacob Berglund og Mikael Zettergren. Gran har sett pigg ut på treningene nå, sier Aleksander Smirnov. 

Storhamar-treneren har likt det han har sett de to siste dagene.

- Lørdag var det imponerende bra. Det var tøff belastning inn mot jul, Vi jobbet mye med skøytegåing og fysisk trening, og fikk kjørt opplegget 100 prosent. Gutta viste en herlig moral. Så ble det fire dager fri. Da de kom tilbake var det full trøkk, og jeg er veldig godt fornøyd.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.