1996-modellen mener Storhamar må ta lærdom av feilene de gjorde mot Frisk Asker. Hele 28 utvisningsminutter endte de gule og blå med.

- Unøyaktighet

- Det skyldes nok unøyaktighet og lite skøytegåing. Jeg synes vi styrer matchen fem mot fem, men vi blir hardt straffet i undertall, sier Martin Gran.

Unggutten mener det ikke nytter å ta så mange utvisninger.

- Jeg vet ikke hvor mange ganger vi prater om disiplin. Så går det to minutter, før vi ryker på ny utvisning. Det går ikke, for da blir vi hardt straffet. Vi er nødt til å lære snart.

Etter tre tunge baklengsmål de første 10 minuttene, reduserte nettopp Gran til 3-1 for Storhamar. Like etterpå tente Hampus Gustafsson for alvor Storhamar-håper med sin 3-2-scoring, før Asker avgjorde med ny scoring i den andre perioden.

Gleder seg til VM

Mandag morgen reiser Gran med resten av U20-landslaget for å forberede seg på VM. Der har han høye forventninger. I fjor ble han skadet og mistet mesterskapet, derfor er han ekstra tent på å gjøre det bra denne gangen.

- Vi har ambisjoner om å rykke opp. Personlig skal jeg være en av de ledende og bærende spillerne på laget.

Han håper Storhamar snur trenden og tar tre poeng mot Stavanger Oilers.

- Jeg håper laget finner en måte å snu dette på og vinner på torsdag. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.