Tirsdag gjester Storhamar østerrikske Salzburg. Spillende daglig leder i Storhamar, backen Patrik Bäärnhielm (32), forteller om optimisme på Hamar. Det til tross for en trøblete start i hjemlig serie, der laget har tapt to av tre kamper.

– Det blir knalltøft å møte Salzburg. De er et topplag, men vi skal gå respektløst til verks, sier Bäärnhielm til NTB.

– Bonuskamp

Svensken mener at han og lagkameratene ikke har noe å tape i oppgjøret mot østerrikerne.

– Dette er bonuskamper for oss. Ingen hadde trodd at vi skulle avansere fra gruppespillet. Vi skal forsøke å ta kommandoen fra start av mot Salzburg, også i første kamp på bortebane, sier Bäärnhielm.

Han forventer et angrepsvillig hjemmelag.

– Vi har sett dem litt på video. Styrken deres ligger i det offensive spillet, sier Storhamar-backen.

Østerrikerne er tabelljumbo i hjemlig liga etter fire runder. Dét spiller liten rolle, mener Bäärnhielm.

– De er vel litt i samme situasjon som oss i serien. Det tror jeg ikke har noe å si i mesterligaen. Seriespillet har jo nettopp startet, påpeker han.

Skal ri av stormen

Visekaptein i Storhamar, Eirik Skadsdammen (34), deler Bäärnhielms optimisme før tirsdagens oppgjør.

– Salzburg er et topplag, men jeg tror vi har en bra mulighet. De kommer til å gå hardt ut, men vi skal ri av stormen de første minuttene. Vi skal gjøre alt vi kan for å ta med oss et positivt resultat før returmøtet, sier Skadsdammen.

Han har prøvd å ikke tenke for mye på CHL-kampene den siste tiden.

– Vi har konsentrert oss om de første kampene i serien. Men nå gleder vi oss selvfølgelig til å spille i CHL igjen. Vi vil tilbake på vinnersporet etter en litt trøblete seriestart, sier Skadsdammen.

Returoppgjøret mot Salzburg spilles i Hamar OL-Amfi 6. oktober.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.