Lederen i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er mer enn godt fornøyd med det.

- Han er den beste løperen i den norske ligaen, og er naturlig nok attraktiv for andre klubber. Derfor er vi veldig godt fornøyd med at han blir i Storhamar, sier Rakstad-Larsen.

BYGGE FRAMTIDA HER

Christian Larrivée hadde igjen ett år av den gamle kontrakten.

- Jeg kan bekrefte at vi er enige. Klubben har stilt opp for meg, og verdsetter den jobben jeg gjør her. Jeg er veldig takknemlig for det. Jeg ser for meg å bygge en framtid her, sier 32-åringen, som har kjøpt seg hus i Nydal i Furnes.

Christian Larrivée har sendt inn nødvendige papirer, og håper å kunne jobbe ved siden av å være spiller.

EKSTRA MOTIVASJON

Nå gleder han seg til en ny sesong.

- Forrige sesong var spesiell på mange måter. I fjor var den første sommeren som jeg kunne være med på all trening før sesongen. Det ga meg et helt annet utgangspunkt. Supporterne og entusiasmen rundt klubben har vært helt herlig. Det gir meg ekstra motivasjon. Alt var moro. Nå er klubben godt drevet, og vi slipper usikkerheten som har vært her tidligere, sier Christian Larrivée.

POENGKONGE

Kanadieren imponerte mange forrige sesong. På 45 seriekamper produserte han 70 målpoeng (25 mål og 45 målgivende pasninger). Han endte med utrolige pluss 43 i pluss/minus-statistikken. I løpet av 16 sluttspillkamper fikk han bokført 10 mål og 13 målgivende pasninger.

Han ble kåret til den mest verdifulle spilleren i sluttspillet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00