Både Petter Thoresen og Aleksander Smirnov kommer med sine synspunkter om kampen i denne utgaven av Rinkside. Og rundt diskusjonen som går på størrelsen av isflata. Stavangers hjemmebane er jo fire meter smalere enn Storhamars.

Få med deg trenerens synspunkter på om dette gir noen av lagene en fordel.

SE HER: Stort bildegalleri fra kampen

Petter Thoresen var for øvrig misfornøyd med hvordan laget hans opptrådte på bortebane.

- Storhamar var sjefer og vinner fortjent på hjemmebane. Vi må hjem og øve på det mentale. Vi skal vinne de ti første duellene i neste match, sier Thoresen.

Mens Aleksander Smirnov var tilsvarende fornøyd med sitt lag.

- Guttene spilte mye bedre nå. Vi var bedre taktisk og hadde bedre disiplin i laget samtidig som vi var gode i overtall, sier Storhamar-treneren.

Bli også kjent med Storhamars siste nysignering - Mikael Zettergren. Den tidligere Lillehammer-spilleren forklarer hvorfor han valgte å gå fra Lillehammer til erkerivalen han også - akkurat som Alexsander Reicenberg har gjort.

Storhamar-spillere Patrik Bäärnhielm forstår godt Zettergrens valg - siden han også har spilt for Lillehammer. Få også med deg hans uttalelser om den saken.

Men Bäärnhielm var selvsagt mest opptatt av seieren mot Stavanger - som mange mener er Norges beste lag.

- Vi jobber hardere enn dem og tar bedre lag. Nå må vi jobbe hardere enn dem i Stavanger også, sier Bäärnhielm i Rinkside.

Få også med deg ekspert Svein Harald Arnesens vurderinger av kampen.

Klikk på videoen over og få alt dette i Rinkside!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.