Rosenborg
2
Storhamar
3
perioderesultat: 3-0, 1-0, 1-0
Etter en god start på kampen der Dragons leder med tre mål etter første periode, ser de ut til å ha grei kontroll på seieren. De to siste periodene slipper de seg litt for langt ned.
skuddstatistikk
35-36
tilskuere
2622
dommer
Lars Arve Kronborg og Steven Richardson
4 poengUtvisninger
Rosenborg: 4 x 2 minStorhamar: 4 x2 min
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen
1. femmer: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Ole Petter Øvergaard, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen
2. femmer: Anders Braavold, Jimmy Andersson - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Pål Johnsen
3. femmer: Adrian Saxrud Danielsen, Bryan Schmidt - Eirik Børresen, Eirik Skadsdammen, Lars Erik HesbråtenSpilte også: Ørjan Mikkelsen og Trygve HillestadMål:0-1 Lars Løkken Østli (Ole Petter Øvergaard, Fredrik Lystad Jacobsen) 8.08.

0-2 Fredrik Lystad Jacobsen (Pål Johnsen, Lars Løkken Østli) 18.39. Spill fem mot fire.

0-3 Ørjan Mikkelsen (Fredrik Lystad Jacobsen, Mads Hansen) 19.20.

1-3 Jordan George (Markus Noteng, Christer Greaker) 26.32.

2-3 Jordan George (Jamie Milan, Lou Dickenson) 15.50.pluss:
Et veldig effektivt Dragons-lag fikk god uttelling i den første perioden og så ut til å ha god kontroll på seieren. Tommy Johansen var god i mål, mens førsterekka sto fram som et godt eksempel.Minus:
Rosenborg får styre i store deler av kampen etter at Dragons dabber litt av på 3-0-ledelsen sin. Det kommer etter hvert tydelig fram at Rosenborg var på sluttspillsjakt mens Dragons i realiteten kun hadde heder å ære å vinne.
neste kamp:
Sarpsborg - Storhamar7. mars.


HA-børsen
HHH
Ingen
HH
Tommy Johansen Fredrik Lystad Jacobsen
H
Lars Løkken Østli Mads Hansen Christian Larrivée
Vurdert av: Jacob Sundblom Nygaard
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.