1. mars kom en noe forsinket bursdagsgave fra laget hans, Storhamars U-20-lag. De vant seriemesterskapet to serierunder før slutt. Det var samtidig en fin jubileumsgave for Børre som i år feirer sitt 20. år som trener for ett eller flere juniorlag i klubben. Det er 10 år siden Storhamar U-20 vant seriemesterskapet sist. Sesongen 2000/2001 er den treneren Børre Østvang tenker tilbake på med største glede. Da vant klubben seriemesterskapet og sluttspillet både for U20 og U18. Det var stort.

Gladnyhet

- Det er positivt at det begynner å gro igjen i Storhamar og at vi kan levere noen positive nyheter herfra også, som motvekt på alle de økonomiske vanskelighetene klubben står midt oppe i, sier suksesstreneren.
Børre Østvang setter seriemesterskapet høyere enn å vinne bøtta alle snakker om.
- Seriemesterskapet viser hvem som har vært best gjennom hele sesongen. Vi har spilt 30 kamper og bare tapt fire. Det er solid levert av gutta, fortsetter Østvang som på typisk vis framhever støtteapparatet og gutta selv framfor å betone sin egen rolle i dette spillet. Støtteapparatet kan, på sin side, ikke få fullrost treneren.
- Vi har ei god gruppe med spillere i denne årgangen. Flere av seriemestrene er fast på elitelaget. Det er kvalitet i alle ledd i dette laget, sier jubilanten som nesten er litt lei seg for at han ikke produserer seriemestere hvert eneste år:

Gylne årganger

- Det går litt opp og ned, av en eller annen grunn, men enkelte årganger treffer vi bedre med gode spillere enn andre.
Børre Østvang husker tilbake på årgangene fra 1979 til 1985. Lagene fra den tida var gylne årganger.
U20-treneren har vært så lenge i Storhamar nå, at han nærmest går i ett med inventaret. Han mener selv å ha trent 60-70 spillere som alle har vært innom A-laget, men ifølge ham selv er det ikke noe problem så lenge det er moro, det han driver med.
Om han fortsetter som trener, vil han ikke ha sagt noe om nå. Først er det kvartfinaler i sluttspiller der Storhamar trolig møter enten Rosenborg eller M/S i best av tre kamper.
- Sluttspill er sluttspill. Her er vi avhengig av litt tur for å komme helt fram. Seriemesterskapet viser hvem som har vært best gjennom hele sesongen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.