Storhamar leder 3–0 i kamper etter å ha ligget under i alle kampene.

I kveld kan de gule og blå bli finaleklare.

– Vi kan ikke ta igjen Sparta hver gang. Det gjelder å være med fra start, være klare, og ri av de ti første minuttene. Vi må være tålmodige. Sparta-tempoet vil dabbe av etter hvert, og feilene vil komme. De må vi utnytte - igjen, sier Hesbråten, som har spilt for Sparta i en sesong.

Sudden death sist

– Sparta har ikke noe å tape, og kan komme ut litt desperate nå. Det er jo tungt å ligge under 0–3 i kamper, etter å ha ledet alle tre. De to siste tapene er nok ekstra tunge for dem.

I forrige kamp i Sarpsborg ledet Sparta 4-1, men Storhamar kom tilbake. Det sto 4-4 etter full tid, og Christian Larrivée avgjorde i sudden death.

Storhamar leder som nevnt 3-0 i kamper i best av sju-serien. Det har aldri skjedd i norsk hockey at et lag har snudd en serie etter å ha ligget under 0-3.

Johnsen tilbake

Pål Johnsen spilte ikke tirsdag på grunn av sjukdom, men var på is igjen i ettermiddag. Dermed er trolig rekka med Lars Erik Hesbråten, Pål Johnsen og Martin Gran intakt igjen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.