Storhamar
4
Lillehammer
1
perioderesultat: 0-0, 1-2, 0-2
Jevn kamp i to perioder, der Storhamar til slutt avgjorde på god defensiv organisering. Var nærmest perfekt i egen sone med kompakt forsvarsspill. Mer effektive enn i de siste kampene. S_Terningkast 5
skuddstatistikk
36-30
tilskuere
2.004
dommere
Tor Olav Johnsen/Per Gustav Solem
6 poengUtvisninger
Storhamar: 4x2 minLillehammer: 6x2 + 2x10 min.
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen
1. femmer: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. femmer: Jimmy Andersson, Anders T. Braavold - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Pål Johnsen.
3. femmer: Bryan Schmidt, Adrian Saxrud Danielsen - Lars Erik Hesbråten, Nathan Martz, Martin Blakseth Huse.4. rekke: Trygve Hillestad (back) Ole Petter Øvergaard, Eirik Skadsdammen, Ørjan Mikkelsen.Mål:1-0 Nathan Martz (Adrian Saxrud Danielsen) 27.06

1-1 Alexander Reichenberg (Philippe Paquet/Dag Morten Wehn) 28.11 4 mot 5

2-1 Lars Erik Hesbråten (Nathan Martz/Lars Løkken Østli) 39.48
3-1 Lars Løkken Østli (Pål Johnsen/Mads Hansen) 55.13 5 mot 4

4-1 Joakim Jensen (uten ass) 58.26pluss:
Gjennomførte en noe nær perfekt kamp defensivt. Opptrådte som en kompakt enhet og slapp Lillehammer sjelden til. Vant den fjerde av fem kamper mot Lillehammer i serien og skaffet seg et psykologisk overtak til eventuelle kvartfinaler. Ingen tvil om hvem som er storebror ved Mjøsa.Minus:
Utnyttet ikke spill fem mot tre i nesten to minutter. Skapte sjanser, men har litt problemer med å omsette dem i tellende resultater. Bevegelsen uten puck i motpartens sone må bli bedre. I går ble den offensive delen av spillet for forutsigbart.
neste kamp:
Storhamar - Lørenskog27. februar.
HA-børsen
HHH
Tommy Johansen
HH
Nathan Martz, Pål Johnsen, Lars Løkken Østli
H
Fredrik Lystad Jacobsen, Jimmy Andersson, Anders Braavold.


Vurdert av: Terje Midttun
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.