Storhamar banket Sparta for tredje gang mens Alexander Reichenberg satt på tribunen og klappet for hver scoring. Og selv om han ikke har skrevet under ennå, er han enig med Storhamar om en to-årskontrakt.

- Vi er enige om at jeg skal signere kontrakten med Storhamar. For min del er det litt vanskelig å gå fra Lillehammer til Storhamar. Det blir spennende å se hvordan fansen tar det. Jeg har lyst til å vinne. Da tror jeg Storhamar er riktig plass for meg, sier Reichenberg i Rinkside.

Hør også hans vurdering av denne sesongens Storhamar-lag.

Mester Erik

Midt i gledesrusen over at Storhamar scoret 3-2 utbrøt også Storhamars daglig leder Njål Berge at "der røk 500.000 kroner ut av vinduet". I Rinkside snakker Berge også litt om den økonomiske betydningen av en hjemmekamp til, selv om finalebilletten selvsagt er det aller viktigste.

Få oss med deg gode gamle Mester Erik Kristiansen som hyller dagens lag som nå har slått Sparta i tre strake kamper. Han beskriver ellers den gode følelsen det var å vinne den første "bøtta" med Storhamar for 20 år siden. Mester Erik forteller også om forskjellen på 95-laget sammenlignet med dagens helter.

Til slutt hyller vår ekspert Svein Harald Arnesen lagmoralen til Storhamar som har hentet opp Spartas ledelse i alle de tre semifinalekampene. Både han og Mester Erik får også spørsmålet om de tror Sparta har en sjanse til å komme tilbake.

Alt dette i denne utgaven av Rinkside!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.