• IMPONERT: Jacob Berglund er strålende fornøyd med Engelages keeperspill.
    FOTO: Trond Lillebo.

Før kvartfinaleserien mellom Storhamar og Lillehammer gikk VGs hockeykommentator, Øystein Jarlsbo, knallhardt ut mot det han mente var et klart feilvalg av kvartfinalemotstander da Storhamar valgte Lillehammer i stedet for Lørenskog:

"Lillehammer endte på en litt skuffende 7. plass i serien, men har en bedre keeper, Brian Foster, og en mer gjerrig sluttspillstil enn Storhamar. Det lønner seg alltid i alle NM-kampene om kongepokalen," skrev Jarlsbo to dager før sluttspillet dro i gang.

Etter to matcher ligger Andrew Engelage på 2. plass i keeperstatistikken med 94,2 i redningsprosent, mens Brian Foster ligger sist av samtlige keepere med 87,9.

- Jeg bryr meg ikke så mye om hva han måtte mene, men jeg synes jo likevel det er litt spesielt. Det viktigste er at laget stoler på meg, så kan han få skrive akkurat det han vil. Vi er et godt sluttspillag, sier Andrew Engelage, som reddet 32 av 34 skudd på Lillehammer i går kveld.

Jacob Berglund strålte for Storhamar i gårsdagens 3-2-seier. I dag ville svensken benytte anledningen til å si imot Jarlsbo.

- Jeg registrerte hva han hadde skrevet. Men hvordan han kan mene at Foster er bedre enn Andrew, er helt uforståelig for meg, men det får han stå for hans regning, sier Berglund før han fortsetter:

- Han skrev vel også at Lillehammer var et mer gjerrig sluttspillag enn oss, og så langt har han tatt feil på begge spådommene smiler, Berglund. 

Øystein Jarlsbo besvarte ikke HA-sportens telefon.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00