Storhamar
1
Lillehammer
5
perioderesultat: 0-1, 1-3, 0-1
Storhamar var minst ett nummer for små til å matche Lillehammer i går. Opplendingene styrte ett og alt og vant meget fortjent med utklassingssifre.
skuddstatistikk
21-44
tilskuere
2.347
dommer
Tor Olav Johnsen M/S
7 poengUtvisninger
Storhamar: 3 x 2 minLillehammer: 2 x2 min
Storhamars lag
Målvakt: Robert Hestmann og Tommy Johansen
1. femmer: Andreas Øksnes, Adrian Saxrud Danielsen - Joakim E. Jensen, Nathan Martz, Eirik Salsteen.
2. femmer: Mats Larsen Mostue, Eirik Dagfinrud - Eirik Børresen, Pål Johnsen, Eirik B. Skadsdammen.
3. femmer: Cato Øbæk, Anders T. Braavold - Ole Petter Øvergaard, Trygve Hillestad, Ørjan Mikkelsen.Spilte også: Christian Remo Nicolaisen, David Langseth.Mål:0-1 Gino Guyer (Justin Bostrom/Andreas Martinsen) 12..47

2-0 Kevin Wehrs (Martinsen/Bostrom) 21.23
3-0 Alexander reichenberg (Guyer/Stein Tore Bakken) 22.13

3-1 Joakim Jensen (Adrian Saxrud Danielsen) 23.19

4-1 Jordan Morrison (Dan Fredik Nygård/Evan Cheverie) 32.39

5-1 Alexander Nygård Rindal (Guyer/Wehrs) 47.46pluss:
Juniorene gjør sitt beste ut fra forutsetningene. Eirik Børresen, Andreas Øksnes og Adrian Saxrud Danielsen gjorde det man kunne vente av dem

Minus:
Maktet aldri å ta duellene mot Lillehammer som fikk fritt spillerom over store deler av banen. Veteranene som egentlig skal ta tak i kampen i alle skadefraværene, maktet aldri å komme inn i kampen. Det virket som om spilleoppholdet er mer enn velkomment for dragene akkurat nå.
neste kamp:
Møter Stjernen i Fredrikstad 14. februar
Terningkast 2:
HA-børsen
HHH
Ingen
HH
Ingen
H
Joakim Jensen, Eirik Børresen, Andreas Øksnes, Adrian Saxrud Danielsen
Vurdert av: Terje Midttun
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.